zone

Yeni profil mesajları

s.a kardeşim numaramı yazdım ulaşırsan sevinirim oyun içi pm DeSoLaTee
neden ban yedim 30.07.2017 gece 03:00 de savaştan cıktım bi daha giremedim
nick:34bgb69
B
BACO
ban yemek için sebebe gerek yok gm nin canı sıkılmıştır
Hocam konu açtım özelden yazdım face'den mesaj attım hala hiç bir yerden cevap yok ilgilenecek misiniz artık ?
32CAMPER32 nick li karakter ban yedi neden 300 tl boşa gitti hiç bir sey yapmadan 1 haftadır cevap veren yok yazık yaaaaaaa
Raid
Raid
Banınız açıldı.İYİ FORUMLAR
32CAMPER32 beni neden banladınzı 1 haftadır ulaşamıayorumm
GmThoth
GmThoth
Bu Tür sorunlarınızı Facebok'tan sayfamıza tek 1 mesaj halinde atarsanız size yardımcı olacaklardır. Facebook'taki arkadaşımız tek tek detaylı ilgilendiği için geç yazabilir. Yapmanız gereken tek şey beklemeniz. İyi oyunlar.
3
32mami32
face den den yazdım her yerden yazdım 1 haftadır bekliyorum saten 1 hafta dır geri kaldım 200 tl de boşa gitti
32CAMPER32 beni neden baladınız o kadar emek boşa 9000 kc çektim hile de yok bende
32CAMPER32 beni neden banla dınız 9000 kc çektim hile de yok
0542 328 25 16 WHATSAP'DAN YAZARSAN MÜSAİT OLDUĞUMDA SANA DÖNERİM.
GmThoth senin dedeğin gibi mesaj attım 1 saattir hiçbirşey yapmadın sağol
GmThoth
GmThoth
Bu Tür sorunlarınızı Facebok'tan sayfamıza tek 1 mesaj halinde atarsanız size yardımcı olacaklardır. Facebook'taki arkadaşımız tek tek detaylı ilgilendiği için geç yazabilir. Yapmanız gereken tek şey beklemeniz. İyi oyunlar.
Kardeşim nick merzuk pazar gece oyundan çiktim bir şey yoktu dün geceden beri girmeyi deniyorum banlanmış herhangi bir illegal program kullanmiyorum.
Merhaba karakterim arkadasıma bırakıp ıkı gun şehir dışındaydım . geldigimde hesap blokeliydi .Bi bakarsananız sevinirim . Nick: ALEXUSS
Banlanma tarihi: 23.07.17
giriş ıd : kansporu34
GmThoth
GmThoth