zone

Yeni profil mesajları

Hocam mesaj attımda açılacak açılacak diyor 1 gün oldu daha açılma falan yok :S lütfen işlemi hızlandıramazmıyız
Raid
Raid
Tamam bakıyorum face mesaj attıysanız
Hocam MrsHaDeS GmSpectre tarafından hile olmadığı halde bannlanndı. İlgilenebilirmisiniz rica etsem
Raid
Raid
Face sayfamıza mesaj atın ilgilenelim
Red gem Red frag gReen Frag baska var mıydı hatırlamıyorum pazara koymada sorun var yine
Raid
Raid
Patch attır
Sa switch pre var. 21 temmuz saat 21:10 da aldım. Oto loot golden mattock 1 gbye yakında nakit ve ıvır zıvır var sen ne düşünüyorsun fiyat olarak ?
Merhaba forumda bu ikinci konum herhangi bir gerekçe göstermeksizin konum siliniyor en azından bildirim yapabilirler yasak bişey yok konuda moderatorlerde yetki var ise bakmanızı istiyorum
hocam suanda carda 2de +7 rogue shel oldu patoslar bahamut set dual shard var 1k np bugun kasıldı sweech prelı 90 lıra cıvarına bırakıcam pre zaten tek basına okadar edıyor .
minick
minick
hocam ben 80 bırakırsan alabilirim charı
180m stok mevcuttur.Toplu 180m satın alımda 1 tane shard +7 hediyemizdir.(25-30m değeri)
Emre Brazzers'a gelsene kardeşim berk cağrıyor
MrTheMyRonark
MrTheMyRonark
Bilgisayarımda olan genel bir sıkıntıdan dolayı bilgisayarıma format attım tamamen ayarlarımı yaptıktan sonra ugrarım kardesim.