zone

Yeni profil mesajları

Nick - Veselina
Nedeni - 2 gün oyuna girmedim . 2 gün sonunda giriş denedim banlıydım .
Gelişme evresi - bilgisayarım kastığı için fx klasörünü cliente 1 olarak kaydetmiştim . Efektlsiz oynuyordum yani . Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum . Şimdiden teşekkürler
GmThoth
GmThoth
Bu Tür sorunlarınızı Facebok'tan sayfamıza tek 1 mesaj halinde atarsanız size yardımcı olacaklardır. Facebook'taki arkadaşımız tek tek detaylı ilgilendiği için geç yazabilir. Yapmanız gereken tek şey beklemeniz. İyi oyunlar.
Merhabalar, sikayet ettigim kisi hakkinda daha once actigim konulara da bakarsaniz. Bu ceken kisinin bir kac kere tekrarladigini goreceksiniz. Lutfen ilgilenin
GmThoth
GmThoth
Konu linklerini bana tek tek atarsanız daha iyi yardımcı olacagım size. Suan Hem oyunda pm'lere cvb veriyorum hemde foruma biraz yogunum. anlayışınız için teşekkürler.
2 gündür oyuna girmiyodum bi gireyim dedim karakterim banlı nasıl bi iş bu çözemedim
ya hocam durduk yere ben niye ban yedim adam gibi olayıda anlatmıyorsunuz lütfen şunu insan gibi söylermisiniz nedennn ban yedimmmmm arkadaşim ta konyada oda ban yedi durdukl yere
Raid
Raid
Banınız açılmayacak.Fake video yapıp insanları kandırmanın bedelini BAN yedikten sonra anlarsın belki
Hello my acc is blocked for 2nd day :) ...i leaved it mining and in the morning i got dced and blocked ... made seckond acc and again blocked :) my char`s name are Smeshen... SubZero ... SubZer0 ... thank you if you unblock it :))
Raid
Raid
Hi bro Facebook Send Message please :)
toplayınca burdan yaz
berkay07
berkay07
tamam alabilirsin sontekliften 20 adet aldıktan sonrada sağ in gel maradon
birader biraz cz ile ilgilenseniz hilecı cok var nasıl olcak bu adam uzakdan spike cekiyor nasıl bişe ?
Raid
Raid
İnceliyoruz dostum
BacısınaPs4Aldigim :D
Raid
Raid
Küfür etmişsindir o yüzden mute yemişsindir dostum
müdür benim hesap galiba muteli nedendir pm filan atamıyorum all chaten bişe yazamıyorum cure bile isteyemiyorum nedir :D