zone

Yeni profil mesajları

sa 185.86.4.64 pas 1 ts gel konusalm hocam
B
black0500
SAGLAM MAGE TEAM VARMI
B
black0500
OYNAMASINI BİLEN
T
thepersonbeachguard
hocam meleyiz best tp arıyoruz gerektiginde stafa gircek işi bilen aktif oynucak on süresi yüksek gerisi bizde zaten komut ve arkadaşlar boş degil seri isim dönen warriorlar o yüzden ts gel daha rhaat konşrz
185.126.178.4:9975 gel kardo ts deyiz :D
Reis ben zaten db priyim :) Kısmetse bu gün yarın bizde full pus oluruz Steam'da full carlarımız var gb leri satıp kc alacağız
Merhabalar 25 yaşındayım onlinem sürem yüksek oyun oynarken eğlenmek makara yapmak benim işim clan adından dolayı sırf başvuru yapıyorum Facebook kullanmıyorum ts adresi verirseniz oradan ulaşım sağlıyabilirim.
onertek
onertek
isimsizler.teamspeak3.com
arkadaşı yonlendırıyorum
JR-23:40 Chaos-00:00 olarak saat verilmiş düzenleme lazım
Chaos ödüllerinin 2MaviKutu 2Silvergem - 2greenkutu 2 RedGem - 2kırmızı kutu 2 yellow gem şeklinde olmasını öneriyorum. (Güncellenen sayılar bana bi tık az geldi)
Raid
Raid
Güncellendi
kardeşim bütün ekip olarak tam kadroyuz sadece priest eksiğimiz var ilgilenirsen numaranı bırak irtibata geçeyim
W
WinstonDarkBlue
Tel arızalı dostum ts bırakırsan gelirim buraya sonrasında silerim zaten
Kardeşim hoş geldin server hakkında bilgin olmaya bilir ama ne kadar iyi oynuyorsun o önemli benim için birde jobunu söylermisin ?
Hocam bu Drop List in güncel ve doğru olması çok önemli . Shard arattıgımda Deru çıkıyor ama deruya tıkladıgımda hep buss atıyor olarak gosteriyo . Yine shard diye aratıyorum kekurykaaka gösteriyo tıklayınca shard göstermiyo . Birebir dogru olsa süper olur .
Raid
Raid
Panelden arattırınca sorunsuz çıkması lazım ama ben bi kontrol ederim